Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Body Shape

Body Shape is een dynamische groepsles vol afwisselende oefeningen, begeleid door energieke muziek van nu. Tijdens deze les werk je met plezier aan je coördinatie, snelheid, flexibiliteit, cardiovasculaire conditie, kracht, positieve mindset en mentale fitheid. Het programma biedt alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest in topvorm te houden. Bij het krachtonderdeel maak je gebruik van verschillende materialen, zoals een mat, elastiek en/of losse gewichten.

Is Body Shape iets voor mij?

Body Shape is geschikt voor iedereen die op een leuke en afwisselende manier aan hun fitheid wil werken. De les is toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht je conditie of ervaring. Dankzij de verschillende opties bepaal je zelf de intensiteit, waardoor iedereen mee kan doen. Body Shape helpt je om je persoonlijke fitheidsdoelen te bereiken.

Hoe ziet een Body Shape les eruit?

Body Shape biedt een gevarieerd lesprogramma. Het eerste deel van de les richt zich op conditie met aerobics en dansachtige bewegingen. In het tweede deel ligt de focus op krachttraining. De muziek en de instructeur motiveren je om het beste uit jezelf te halen, met veel plezier en gezelligheid. Na afloop voel je je fit, energiek en soepel.

Resultaten

Positief effect op botten en gewrichten. Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit. Je verbrandt ongeveer 400 tot 600 calorieën.

Duur

60 minuten

Soort training

Conditie én krachttraining

Intensiteit

Gemiddeld

materiaal

Diverse materialen, losse plates, elastieken, step ect.

muziek

Motiverende aerobics muziek, zowel de nieuwste als old school hits

Voordelen

Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining. Eenvoudig en met opties, dus voor iedereen geschikt. Materiaalgebruik zorgt voor afwisseling in de training

ABONNEMENTEN