Fitnessclub MaxiGym wil een omgeving creëren waar alle leden veilig en met veel plezier kunnen sporten. Wij vragen de leden om zich aan de clubregels te houden voor de veiligheid van het personeel en vooral de leden. Een lid kan op de huisregels geattendeerd worden. Indien u vragen heeft kunt u zich melden bij de balie van de fitnessclub.

 1.  Het dragen van sportkleding en sportschoenen is verplicht. Het sporten met ontbloot bovenlichaam is verboden. Gerafelde, gescheurde of onwelriekende kleding is niet toegestaan. Het dragen van een singlet is toegestaan mits het geen halterhemd is. Tevens zijn hoofddeksels in iedere vorm (petjes, doeken) niet toegestaan tijdens het sporten tenzij er een medische of godsdienstige reden voor is.
 2. Schoeisel dient voorzien te zijn van een niet-afgevende rubber zool, straatschoeisel of buiten gedragen sportschoenen zijn niet toegestaan in de sportruimte.
 3. De sporter dient ieder toestel schoon en droog achter te laten voor de volgende persoon. Tevens is tijdens het sporten het gebruik van een sporthanddoek verplicht.
 4. Indien alle toestellen bezet zijn verzoeken wij u om niet langer dan 20 minuten continue hetzelfde toestel te gebruiken.
 5. U dient alle kleding en/of waardevolle spullen zelf in een vrije locker op te bergen en deze op slot te doen en voor het verlaten van de sportclub weer te ontruimen. Lockers die langer dan 48 uur bezet worden gehouden, worden door een medewerker van MaxiGym geopend, waarna de spullen verwijderd worden. Voor ontstane schade of verlies aan slot of spullen, is MaxiGym op geen enkele wijze verantwoordelijk.
 6. Verboden in de club: dieren, roken, gebruik van alcohol.
 7. Verboden in de fitnessclub: het gebruik van en/of de handel in spieropbouwende of stimulerende middelen. Bij overtreding van deze regel behoudt MaxiGym zich het recht voor om het lid per direct zijn lidmaatschap te ontzeggen.
 8. Kinderen onder de 14 jaar mogen de club niet betreden en kinderen van 14 tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassen lid trainen.
 9. Het gebruik van uw mobiele telefoon is alleen toegestaan indien u andere leden daar niet mee hindert.
 10. Fitnessclub MaxiGym heeft het recht om mensen toegang tot de club te weigeren indien naar oordeel van MaxiGym, toelating tot de club schadelijk kan zijn voor de club, leden of het personeel.
 11. MaxiGym, het personeel en management zijn niet aansprakelijk voor enigerlei schade die een persoon binnen of buiten de club oploopt.

Versie 24 juli 2013

MAXIGYM

 
Wasbeekerlaan 67
Sassenheim
2171 AE
Nederland
0252-860500