Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Clubjoy yoga

ClubJoy Yoga is ontworpen voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Deze les richt zich op kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Het doel is een sterke geest in een gezond en fit lichaam te cultiveren. ClubJoy Yoga biedt een inspirerende en uitdagende ervaring door een mix van verschillende body & mind stromingen, zoals yoga, tai chi en pilates. De prachtige muziek ondersteunt je bewegingen, waardoor je helemaal kunt opgaan in de training!

Wat kan ik verwachten van Clubjoy Yoga?

ClubJoy Yoga opent de deur naar een gezonder en evenwichtiger leven, en biedt meer dan alleen fysieke fitheid. Je leert verbinding te maken met je innerlijke kracht en vergroot je zelfvertrouwen. De les bevat elementen uit diverse yogastromingen, zodat iedereen iets herkent en waardeert in deze training, of je nu houdt van krachtige houdingen of juist de zachtheid en rust zoekt. ClubJoy Yoga is geschikt voor iedereen en biedt een uitgebalanceerde training die een ware belevenis is door de combinatie van beweging, ademhaling en muziek. Na de les voel je je verfrist en herboren.

Wat maakt een ClubJoy Yoga-les bijzonder?

ClubJoy Yoga onderscheidt zich door de diversiteit aan stromingen en de veelzijdigheid van de training. Het richt zich zowel fysiek als mentaal, en helpt je om de beste versie van jezelf te worden, als een lotusbloem die op rustige wateren tot bloei komt. Een deskundige coach begeleidt je in de zoektocht naar meer kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning. De muzikale klanken creƫren een oase van rust en begeleiden je ritmisch door de bewegingen. De harmonieuze combinatie van elementen leidt tot een ultiem gevoel van innerlijke rust en kracht.

Duur

60 minuten

Soort training
Kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning
Intensiteit

Laag

materiaal
Yoga mat
muziek
Rustgevende en stimulerende muziek

Voordelen

Je werkt aan kracht, flexibiliteit, balans, coƶrdinatie en ervaart snel resultaat.
Naast de fysieke fitheid krijgt ook je mentale welzijn een boost. De ontspannende
oefeningen bieden ook steun bij dagelijkse bezigheden en zijn altijd toepasbaar, ook buiten
de les om.

ABONNEMENTEN