Is de MaxiGym open?

Nee, MaxiGym is gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 28 April 2020. Omdat al onze leden nu niet kunnen sporten hebben wij besloten om alle abonnementen na 1 mei, te bevriezen tot heropening.

Wat voor compensatie krijgen de leden?
Op basis van feedback van leden zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen jou daarom zelf laten kiezen voor de compensatie waar jij je het beste bij voelt!

Welke optie je hieronder ook kiest, je houdt gratis toegang tot onze online trainingsfaciliteiten die we via sociale media en onze MyWelness app aanbieden!

Wat zijn de verschillende compensatie opties?

  • Geld terug als korting (éénmalige compensatie gespreid over 6 periodes)
  • Bar tegoed t.w.v. €30,-
  • Liefde voor MaxiGym

Hoe kan ik mijn compensatie keuze doorgeven?
Je kunt je compensatie keuze doorgeven via de email die we je gestuurd hebben.

Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap of betalingen als mijn club nog langer dicht blijft?
We zullen vanaf 1 mei alle lidmaatschappen bevriezen en dus sowieso geen incasso’s meer doen totdat de clubs weer open zijn. We hopen natuurlijk van harte dat we zo snel mogelijk weer open mogen.

Hoe werkt de geld terug als korting optie?
Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en 1 mei, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de clubs weer open zijn en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes.

Hoe werkt de compensatie als ik nog in mijn 1ste contractperiode zit?
De periode dat je lidmaatschap is bevroren, vanaf sluiting club tot we weer open zijn, wordt aan het einde van je lidmaatschap toegevoegd.

Wat houdt bar tegoed in?
Je ziet af van compensatie van je lidmaatschapsgeld maar kiest voor een bar tegoed. Deze heeft een waarde van €30,- Dit kun je besteden aan de balie voor een eiwitshake, reep, koffie, thee, of 1 van de vele sportdrankjes.

Wat houdt de optie liefde voor MaxiGym precies in?
In deze moeilijke tijden kies jij er voor om de MaxiGym medewerkers, Freelancers en club te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie, maar investeert dit in de club, medewerkers en freelancers. Vanaf mei word je lidmaatschap bevroren, net zoals bij de andere compensatie-opties.

Waarom heeft MaxiGym nog een incasso gedaan in maart?
De timing van de incasso kan er voor zorgen dat dit net heeft gekruisd met de aangepaste richtlijnen vanuit de overheid. Daarom is in sommige gevallen toch nog geïncasseerd, en geven we je verschillende opties om dit te compenseren.

Wanneer gaat MaxiGym weer open?
Wij volgen de richtlijnen van de overheid. Als er iets in deze situatie verandert, laten we het direct weten aan onze leden!

Vanaf wanneer gaat de compensatie in?
Als jij je keuze voor 15 april hebt gemaakt dan verwerken we je keuze voor compensatie zo snel mogelijk, maar het kan even duren.  Bedankt voor je begrip!

Hoe zit het met mijn Extra’s?
Ook je Extra’s worden meegenomen in je compensatie.

Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Als MaxiGym lid krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt, zowel binnen als buiten de sportschool. Wat je doel ook is, wij bieden je de tools om dat te bereiken. Via de MyWelness app en sociale media, stellen wij online trainingen beschikbaar om ook thuis fit en gezond te blijven. Houd onze sociale media in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

MAXIGYM

 
Wasbeekerlaan 67
Sassenheim
2171 AE
Nederland
0252-860500