Sinds 3 juni 2020 zijn we al met veel leden druk buiten aan het sporten onder de overkapping en nu is het eindelijk zo ver.

Vanaf 1 juli mogen wij jou weer welkom heten binnen onze muren.

Wij hopen dat jij daar net zo blij om bent als wij. Eindelijk kun je weer actief werken aan een betere vitaliteit en een hogere weerstand en wij staan te popelen om je weer te begeleiden. Wij hebben jullie vreselijk gemist.

Aanpassingen om veilig te sporten

Je bent het misschien al een beetje gewend maar veel dingen zijn net even anders als voor de crisis. Ook wij hebben een aantal aanpassingen gemaakt om vooral te zorgen dat je met veel plezier en ook volledig veilig kunt sporten.

Je hoeft niet te reserveren voor de binnen training

Om het zo comfortabel mogelijk te maken, kan je gewoon komen trainen wanneer je wilt binnen de openingstijden met uitzondering van de maandag- en dinsdagavond.

Maandag avond en Dinsdag avond

Wegens de grote drukte op maandagavond en dinsdagavond, hebben we voor die avonden 2 tijdsblokken ingericht om te trainen. Trainen kan op deze avonden alleen op reservering via de app (meegestuurd in de mail van eind mei 2020) De tijdsblokken lopen van 18.30 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur. Voor de trainingen op de overige dagen hoef je niet te reserveren.

60 + trainingsuurtje

Omdat het corona virus meer vat heeft op de mensen in de leeftijdsgroep boven de 60 jaar, willen we dinsdagochtend en donderdagochtend van 08.30 uur tot 09.30 uur, een speciaal uur inrichten voor deze leeftijdsgroep. Op deze tijdstippen mogen alleen mensen trainen die 60 jaar of ouder zijn. Na dit uur kunt u gewoon blijven om te trainen, maar vanaf 09.30 uur zijn andere leden ook welkom.

Wil de groep 60 + ook trainen buiten de hierboven aangegeven tijden, dan kan dat natuurlijk ook.

Wat te doen bij binnenkomst

Graag geven we kort uitleg hoe we jou zo goed mogelijk weer welkom heten bij binnenkomst:

– Desinfecteer je handen bij binnenkomst

– Gebruik bij de training een handdoek

– Volg aanwijzingen van onze medewerkers op

Registreren en de tourniquet

Eenmaal binnen was het al gebruikelijk om je ook te registreren. Tik de lezer aan met jouw ledentag of ledensleutel, is alles wat we vragen, maar nu ook echt verplicht (we hekelen dit woord). Zo staat het in protocol en het is ook oh zo begrijpelijk. Laten we dit allen echt goed doen. Verder hebben we bij de ingang een tourniquet geplaatst die maximaal 85 leden doorlaat. Bij grote drukte kan het dus gebeuren dat u even moet wachten totdat iemand de club verlaat. Blijft u dan buiten staan wachten.

Gebruik kleedkamers

Wij vragen je zoveel mogelijk al omgekleed bij ons binnen te stappen. Gebruik van kleedkamers en douches is overigens wel toegestaan maar alleen indien echt noodzakelijk. Moet je na het sporten bijvoorbeeld direct door naar het werk dan kun je natuurlijk gebruik maken van de douches. Geen enkel probleem. Het maximale aantal personen dat van de kleedkamer gebruik kan maken staat op de deur van de kleedkamer aangegeven

Gebruik koffie apparaat en sportdranken automaat

Er mag weer gezellig een kopje koffie en/of sportdrank of water gedronken worden bij MaxiGym. Wel vragen we u de 1,5 m daarbij in acht te nemen.

Anderhalve meter

Conform protocol zullen we werken volgens de 1,5 meter regels. Om dat zo eenvoudig mogelijk te maken is er duidelijke belijning aangebracht en jouw coach legt waar nodig verder uit. Zoals jullie echter al weten stonden de apparaten bij MaxiGym bijna allemaal al op 1,5 meter afstand van elkaar. We hebben nog een beetje extra verschoven waardoor de juiste afstand nu overal van toepassing is.

Schoner dan schoon

Ook is al lang bekend dat wij onze club zo goed mogelijk schoon houden. In verband met Corona en het protocol gaan we daar nu nog intensiever aandacht aan geven. Wij maken zeer regelmatig alles extra schoon, denk aan toiletten, kleedkamers, handvaten, schermen etc.

Ook jouw hulp is nodig


Het Corona-virus bestrijden doe je samen en dat geldt ook voor het schoonmaken van de apparaten waarmee je traint. Wij zorgen dat er in de club voldoende desinfectiemiddel staat en op centrale plaatsen schoonmaakmiddel en doekjes liggen. Het is verplicht dat je nadat je een apparaat gebruikt hebt, de handgrepen en contactpunten extra schoon maakt. Zo hou je zelf alles ook altijd goed onder controle.

Ventilatie


Het klimaatsystemen bij MaxiGym is ook behoorlijk veel beter dan wat strikt noodzakelijk is. Deze systemen staan op maximale verversing wat betekent dat alle lucht van buiten naar binnen wordt gehaald en er geen “hergebruik” van binnen-lucht is.

NLActief

MaxiGym is aangemeld bij NLActief en volgen dus ook het zorgvuldig opgestelde protocol.

Dit zullen we nooit vergeten

Wij zijn alle leden ongekend dankbaar voor de loyale opstelling en respecteren en waarderen ieders keuze. Zonder jullie – onze helden – was voortzetting van de club eigenlijk feitelijk onmogelijk geweest.

Sportieve groet,
Team MaxiGym

MAXIGYM

 
Wasbeekerlaan 67
Sassenheim
2171 AE
Nederland
0252-860500