Binnen fitnesscentrum MaxiGym sport u voor een heel aantrekkelijk tarief op de allernieuwste high-tech fitnessapparatuur van TechnoGym.

 

Veilig en verantwoord trainen

Technogym fitnessapparatuur staat bekend om zijn hoogwaardige, innovatieve en gebruikersvriendelijke fitness- en cardiotoestellen. Doordat MaxiGym volledig is ingericht met de allernieuwste apparatuur van dit vooraanstaand merk, bent u ervan verzekerd dat u op een verantwoorde manier kunt sporten.

Begeleiding

Bij MaxiGym is altijd iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt zelfs voor een klein bedrag extra per maand gebruik maken van onze bijzondere trainingsondersteuningsmodule. Hiermee zal één van onze instructeurs een speciaal voor u op maat gemaakt trainingsprogramma op uw ledensleutel laden. U kunt tijdens uw bezoek aan het fitnesscentrum dan eenvoudig met uw ledensleutel inloggen op de fitness- en cardioapparatuur. Zo traint u nog efficiënter en veiliger!

Weblogo-Mobile 

maxigym © 2013 / All Rights Reserved
Webdesign Elstara
Disclaimer: Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten worden ontleend. Het copyright (C) van alle inhoud, afbeeldingen en video's ligt bij de originele auteuren.